Dutch Music Corporation

AUDIO SHOP - DE RICATECH SPECIALIST & DUTCH MUSIC CORPORATION


Audio Shop - De Ricatech Specialist is onderdeel van Dutch Music Corporation, en valt daarmee onder een grote muzikale familie aan A-kwaliteits muziekwinkels. Dutch Music Corporation is actief op de Nederlandse en Belgische markt, en heeft tot doel op een hoogwaardige manier kwaliteits audioproducten aan te bieden, met daarbij de best mogelijke klantenservice en online beleving! 

Onze klantenservice is onderscheidend in kennisniveau en merkservice, onze prijzen zijn altijd scherp en we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om nóg beter in te spelen op de wensen van onze klanten. We proberen dat steeds weer waar te maken, en gaan elke dag voor verbetering!

Als onderdeel van Dutch Music Corporation biedt Audio Shop - De Ricatech Specialist een mooi assortiment retro audio, jukeboxes en accessoires aan. Met gepaste trots bedienen we ons steeds verder uitbreidend klantenbestand met deze producten, of het nu om advies of verkoop gaat : wij staan voor u klaar!

 

DISTRIBUTIE & WEDERVERKOOP


Heeft u vragen omtrent de distributie van Ricatech? Neem in dat geval contact op met de importeur. Audio Shop - De Ricatech Specialist | Dutch Music Corporation is zelf geen importeur of distributeur, maar wederverkoper aan consumenten en bedrijven.